4 راه هوشمند برای جذب مشتری بیشتر
جذب مشتری بیشتر
1. آنلاین شو
همانطور که آشکار است برای جذب مشتری ، بسیاری از کارآفرینان ، به ویژه کسانی که کسب و کار انها ارتباط چندانی با اینترنت ندارد ، اینترنت و مزایای آن را نادیده می گیرند.
واقعیت تلخ این است که چه کسب و کار شما به اینترنت مربوط شود چه نشود ، مشتریان شما همیشه آنلاین هستند! یعنی چه؟ این یعنی اینکه آنها حتما ایمیل دارند ، در فیسبوک با دوستان خود در ارتباطند ، در گوگل پلاس فعالیت می کنند و عضو دائمی تلگرام و اینستاگرامند. آیا می توان این موضوع را انکار کرد؟
اگر نه ، پس چرا کسب و کار شما آنلاین نیست؟ چرا مشتریان ایده آل خود را از طریق اینترنت هدف قرار نمی دهید؟ آیا شما هنوز هم در گذشته زندگی می کنید؟ یا آنقدر مشتری دارید که نیازی به گرایش به سمت حوزه آنلاین در خود احساس نمی کنید؟
در هر صورت شما زمان بزرگی را دارید از دست می دهید. چرا؟ چون بازاریابی شما فقط یک طرفه بوده و هست.
ببینید ما در عصر اطلاعات زندگی می کنیم که همه چیز و همه کس به سمت دیجیتالی شدن پیش می روند.مشتریان شما امروز دو نوع زندگی را تجربه می کنند : زندگی فیزیکی و زندگی دیجیتال. شما به عنوان یک کارآفرین ، به عنوان مدیر کسب و کار خود ، کمپین هایی را ایجاد کنید و در هر دو جهان به مشتریان خود خدمات ارائه دهید. چرا فقط فیزیکی؟
در حقیقت اگر شما فقط یک فضای فیزیکی را ایجاد کنید کافی نیست. شما باید بتوانید برای مشتریان خود بر روی اینترنت یک فضای ایمن و کاملأ مطمئن را ایجاد کنید تا بتوانید به نیازهای جهان دوم انها پاسخ دهید. همین
به عنوان مثال فرض کنید ، من دیروز به یک آپارتمان سه خوابه نقل مکان کردم. آیا حدس می زنید این آپارتمان را چگونه پیدا کردم؟ بله کاملأ حدس شما صحیح است. از طریق اینترنت! چرا از طریق اینترنت؟ چون او به اندازه کافی هوشمند است!
2 –برای جذب مشتری بیشتر بازار خود را آموزش دهید
این کار به ندرت توسط توسعه دهندگان کسب و کارها انجام می شود. چگونه می خواهید مشتریان معمولی را به مشتریان سودآور تبدیل کنید وقتی نتوانید به مشتریان خود اثبات کنید که محصول شما ارزش خرید دارد؟
مشتریان دوست دارند از افرادی خرید کنند که بتوانند به آنها اعتماد کنند. اگر شما ابتدا تجارت خود را به مشتریان خود به صورت رایگان آموزش دهید، قطعأ راه را برای فروش های بعدی به آنها هموارتر کرده اید.چون شما توانسته اید اعتماد آنها را به خود جلب کنید.
قبل از درخواست پول از مشتریان به انها آموزش رایگان دهید. نتایج این روش را در کسب وکار خود خواهید دید.فرض کنید کسب و کار شما در زمینه فروش تجهیزات ایمنی در مقابل آتش سوزی و بلاهای این چنینی است.شما ابتدا مشتریان خود را آگاه کنید که در صورت بروز حادثه محصول شما می تواند حافظ مال و جان آنها باشد.پس از آموزش های لازم مشتریانی معمولی می توانند به مشتریان سودآور شما تبدیل شوند.
هر چند امکان دارد باز هم افرادی باشند که در مقابل کسب و کار شما مقاومت کنند و محصول شما را نخرند.این مهم نیست.(می توانید به مقاله 4علامت از سمت مشتریان بد مراجعه کنید.)
برای جذب مشتری (مشتریان هدف) خود سمینارهای رایگان قرار دهید.مشتریانی که می توانند برای شما سودآور باشند. یا اینکه محصولاتی را به صورت رایگان برای تست محصول شما در اختیار آنها قرار دهید. اعتقاد من بر این است که دانش یک مزیت رقابتی بسیار قوی در اکثر کسب وکارهاست. این به این معناست که شما ابتدا باید کسب وکار خود را دقیق بشناسید ، نیاز های مشتریان را درک کنید و برنامه ای استراتژیک ، برای شناساندن کسب و کار خود به مشتریان ، برای خود تدوین کنید.
فقط کافیست اطلاعات خود را با مشتریان خود به اشتراک بگذارید
3.همکاری در فروش به صورت مکمل برای جذب مشتری بیشتر
در علم اقتصاد این چیزی است که به عنوان کالاهای مکمل شناخته می شوند. این کالاها اساسأ وابسته به کالاهای دیگر هستند و به تنهایی نمی توانند مصرف شوند و کار کنند. به عنوان مثال شما هیچگاه نمی توانید با ماشینی که بنزین ندارد رانندگی کنید. بنابراین خرید خودرو به طور خودکار نیاز به بنزین را به وجود می آورد.
یک مدیر موفق شرکت خودرو سازی ، برای فروش بیشتر خودروهای خود با مراکز پمپ بنزین متعدد وارد همکاری می شود و مشتریان شرکت خودروسازی می توانند از این جایگاه های خاص خدمات ویژه از قبیل تعوض روغن با 10% تخفیف و یا خرید مکمل بنزین با 30 % تخفیف دریافت کنند.
برای یافتن همکاران خود روش ساده ای وجود دارد. اینکه در مورد کسب وکار خود فکر کنید ، محصولات و خدمات خود لیست کنید تا ببینید محصولات شما می توانند با چه کسب و کارهای دیگری ارتباط داشته باشند تا بعد بوسیله این ارتباط بتوانید مشتریان خود را راضی نگه داشته و آنها را به مشتریان سودمند تبدیل کنید.
همکاری با کسب و کارهای دیگر می تواند زمینه ساز یک رابطه برد-برد باشد. شما می توانید ایده های خود را با آنها مطرح ساخته و آنها را به همکاری دعوت کنید. تأثیر این همکاری برد-برد را نیز مشتریان شما درک خواهند کرد
4 – ارجاع مشتریان جدید توسط مشتریان راضی
در هر کسب و کاری هیچ مقامی بالاتر از رضایت مشتریان نیست. تأثیر مشتریان وفادار و راضی بر روی کسب و کار شما به حدی زیاد است که هیچ شکل دیگری از مشتری نمی تواند این تأثیر عمیق را بر روی کسب و کار شما بگذارد. بازاریابی دهان به دهان یکی از بهترین نوع بازاریابی است که می تواند تأثیرات عمیقی بر روی کسب و کار شما داشته باشد. مشتری رضایتمند و وفادار همان کسی است که می تواند این نوع بازاریابی را برای شما انجام دهد.
برای جذب مشتری اگر محصول یا خدمت شما بتواند مشتری را راضی نگه دارد، و آن مشتری محصول/خدمت متفاوتی را دریافت کرده باشد ، قطعأ آن مشتری دوستان و اقوام خود را برای خرید از شما به شما ارجاع خواهد داد.
پیشنهاد می کنیم این مطالب رو هم ببینید::
- 8 روش یافتن مخاطب هدف در اینستاگرام یافتن مخاطب هدف در اینستاگرام تعداد فالوورهای اینستاگرام شما...
- روش فروش SNAP چیست؟ جیل کنرات (Jill Konrath) سخنران و مشاور فروش شرکتهای آیبیام،...
- دوره بازاریابی آنلاین (فصل دوم) مقدمه در فصل گذشته یکی از مهمترین قوانین در بازاریابی...
- چطور کسب و کار آنلاین راه اندازی کنم؟ چطور کسب و کار آنلاین راه اندازی...
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.