چگونه فروش مان را افزایش دهیم
توانایی فروش چیزی به کسی – چه محصول، یک خدمت یا یک ایده باشد – مهارت اساسی در هسته بسیاری از مشاغل در دنیای تجارت است.
وقتی نوبت به فروش می رسد، فقط قرار نیست شما صحبت کنید. به همان اندازه مهم است که بتوانید به دقت گوش دهید، انتقادی فکر کنید و هوشمندانه از تکنیک های فروش موثر استفاده کنید. با انجام این کارها، نه تنها فروش شخصی شما افزایش می یابد بلکه فروش کسب و کار شما نیز افزایش می یابد.
چگونه فروش مان را افزایش دهیم
1) تعامل با مشتری
مهمتر از همه، سعی کنید مشتری خود را راضی و راضی نگه دارید. انسان ها موجودات کاملاً منطقی نیستند – اگر کسی شما را دوست داشته باشد، بدون در نظر گرفتن معامله ای که ارائه می دهید، احتمالاً از شما خرید می کند. با مشتری خود دوستانه رفتار کنید. به او آرامش بدهید. این همان چیزی ست که مشتری شما به دنبال آن است.
این هم در مورد رفتار شما و هم برای چیزی که فروخته می شود صدق می کند. نه تنها باید تا (و بعد از) نقطه فروش دوست مشتری باشید، بلکه باید تمام تلاش خود را بکنید تا مشتری را متقاعد کنید که هر چیزی که می فروشید دقیقاً همان چیزی است که او می خواهد و می تواند مشکلش را حل کند.
2 ) گوش کنید
اگر ندانید مشتری چه میخواهد، عملا فروش به او دشوار است. خوشبختانه، در بیشتر مواقع، تنها کاری که برای فهمیدن این موضوع باید انجام دهید این است که به سادگی گوش دهید. این کار سختی نیست – در ابتدای طرح خود، از مشتری بپرسید که در چه زمینه ای می توانید کمک کنید و اجازه دهید مشتری مشکل یا خواسته خود را توضیح دهد. هنگامی که بدانید او چه می خواهد، می توانید تصمیم بگیرید که کدام محصولات، خدمات و غیره به بهترین وجه نیازهای او را برآورده می کند.
فقط به آنچه مشتری می گوید گوش ندهید – سعی کنید به نحوه بیان آن از نظر حالات صورت، زبان بدن و غیره توجه کنید. اگر برای مثال، مشتری بی حوصله یا پرتنش به نظر می رسد، می دانید که می توانید احتمالاً او را با ارائه راه حلی سریع و آسان برای مشکلش راضی کنید، به جای اینکه به او طیف وسیعی از محصولات را ارائه کنید.
3 ) توجه کامل خود را معطوف کنید.
وقتی مشتری در حال بررسی خرید است، این تصور را ایجاد کنید که برای برآوردن هر نیازی در دسترس هستید یا به سؤالاتی که ممکن است پیش بیاید پاسخ دهید. هیچ وقت مشتری نباید فکر کند که شما اصلا به او توجه نکرده اید و به او اهمیت نمی دهید. هر زمان که ممکن است، با مشتریان به صورت شخصی و انفرادی تعامل داشته باشید و پس از اتمام کار، به سایر وظایف خود بازگردید.
با این حال، سعی کنید برای مشتریان آزاردهنده نباشید. اجازه دهید که مشتری نفس بکشد و تصمیم بگیرد. به عنوان مثال، ممکن است چیزی شبیه این بگویید: “عالی است، فکر می کنم از این خرید راضی خواهید بود. وقتی آماده شدید در دفتر کار با شما ملاقات خواهم کرد!”
4 ) ارزش محصول/خدمت خود را نشان دهید
وقتی نوبت به متقاعد کردن یک مشتری بی میل به خرید می رسد، برای اینکه واقعاً مشتری را به سمت خود جذب کنید، به مشتری خود نشان دهید که چگونه چیزی که می فروشید زندگی آنها را بهتر می کند. خواه در هزینه و زمان آنها صرفه جویی کند، به آنها آرامش دهد یا به سادگی احساس خوبی در آنها ایجاد کند، مطمئن شوید که مشتری شما دقیقاً درک می کند که کالایی که می فروشید در شرایط واقعی و عملی چه سودی برای او دارد.
این یک تاکتیک رایج فروش است. به عنوان مثال، فروشندگان خودرو به مشتریان اجازه میدهند پشت فرمان بنشینند و آزمایشی رانندگی کنند یا فروشندگان گیتار به مشتریان اجازه میدهند با سازهای خود بنوازند – حتی فروشگاههای بزرگ به مشتریان اجازه میدهند قبل از خرید لباسها را امتحان کنند. اگر چیزی که میفروشید نامشهود است یا چیزی که نمیتوانید به مشتریان اجازه دهید قبل از خرید آن را لمس کنند، به روش دیگری برای نشان دادن ارزش آن به مشتریان فکر کنید. به عنوان مثال، اگر پنل های خورشیدی می فروشید، ممکن است به مشتریان کمک کنید تا میزان صرفه جویی در قبض برق خود را تخمین بزنند.
یک ضرب المثل قدیمی می گوید: “منفعت را بفروش، نه محصول”. به جای خود محصول، روی آنچه محصول یا خدمات شما به مشتری اجازه انجام آن را می دهد تمرکز کنید.
5 ) متخصص کسب و کارتان باشید
مشتریان دوست دارند از فروشندگانی بخرند که آگاه به نظر می رسند. منبعی دوستانه برای مشتری خود باشید. در حالت ایدهآل، نه تنها باید محصولات و/یا خدماتی را که میفروشید، بلکه محصولات رقبای خود را نیز بشناسید. اگر این اطلاعات را بدانید، میتوانید مقایسههایی انجام دهید که محصول یا خدمات شما را به بهترین شکل ممکن نشان دهد. شما همچنین قادر خواهید بود به طور مستقیم محصولات خاصی را بر اساس موقعیت منحصر به فرد مشتری خود توصیه کنید.
به عنوان مثال، اگر در حال فروش تلویزیون هستید و پدری برای خرید آمده است می توانید از اطلاعات خود برای کمک به این مشتری برای خرید بهترین تلویزیون مناسب با شرایط آن پدر استفاده کنید.
6) بستن فروش
جذب مشتری نسبتاً آسان است که محصولی را دوست داشته باشد، اما درآمد شما در نهایت به خرید محصولات شما بستگی دارد، که کاملاً موضوع دیگری است. سعی کنید در همان روزی که برای اولین بار مشتریان را ملاقات می کنید تعهدی را از مشتریان دریافت کنید – مشتری که فروشگاه را ترک می کند تا “درباره آن فکر کند” ممکن است برنگردد. اگر مشتری تمایلی به خرید فوری ندارد، سعی کنید معامله را شیرین کنید – در ازای تعهد مشتری، یک تخفیف جزئی ارائه دهید یا پاداش های اضافی را به مشتری نشان دهید.
علاوه بر این، سعی کنید روند خرید را ساده کنید تا با حداقل دردسر فروش بسته شود. روشهای پرداخت متعدد را بپذیرید، گزینههایی را برای ثبتنام در طرح اقساطی ارائه دهید و کارهای اداری را به حداقل برسانید. این نه تنها تجربه کلی مشتری شما را مثبت تر می کند، بلکه احتمال سرد شدن مشتریان را قبل از تکمیل فرآیند نیز کاهش می دهد.
پیشنهاد می کنیم این مطالب رو هم ببینید::
- روش فروش SNAP چیست؟ جیل کنرات (Jill Konrath) سخنران و مشاور فروش شرکتهای آیبیام،...
- دوره بازاریابی آنلاین (فصل دوم) مقدمه در فصل گذشته یکی از مهمترین قوانین در بازاریابی...
- 8 روش یافتن مخاطب هدف در اینستاگرام یافتن مخاطب هدف در اینستاگرام تعداد فالوورهای اینستاگرام شما...
- 7 نکته روانشناسی که فروش شما را سرسام آور افزایش می دهد مقدمه دوست خوبم سلام. من بهزاد دربهشتی هستم.کارشناس ارشد مهندسی...
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.