سفر به قله سئو (بخش دوم)
ما در سئو داخلی سعی می کنیم گوگل را راضی کنیم که به سایت ما سر بزند، به درستی آن را بخواند تا بتواند در نتایج نمایش دهد.
از مسائل فنی گرفته تا محتوای مفید که مرتبط با عبارت سرچ شده کاربر است.
گوگل کلمات و عبارات مختلف را به طور دقیق بررسی می کند. وقتی ببیند که در مورد یک کلمه یا عبارت یا موضوع بیشتر صحبت کرده اید، پس می گوید که این صفحه مرتبط با این کلمه کلیدی است.
به همین دلیل شما باید کلمه کلیدی خود را در صفحه خود استفاده کنید. البته نه بیش از اندازه! در این مورد در دوره سئو بیشتر و به صورت عملی توضیح داده ایم.
در اینجا بیشتر روی اصول سئو داخلی صحبت می کنیم.
وردپرسی ها، افزونه یواست سئو را نصب کنید
اگر سایت شما وردپرسی است به شدت توصیه میکنیم پلاگین Yoast SEO را نصب کنید. این افزونه برای شما معجزه نمی Yoast SEO اگر سایت شماوردپرسی است به شدت توصیه می کنیم پلاگین کند .
توقع نداشته باشید صرفاً با نصب این افزونه سایت شما به طور اتوماتیک سئو شود. این افزونه صرفاً به شما کمک می کند تا بهتر بتوانید روی سئو داخلی سایت خود تمرکز کنید و بهبود دهید .
تنظیمات زیادی در این افزونه وجود دارد که به شما کمک می کند موارد زیادی را در سایت خود را بهبود دهید . در سایت فصل وردپرس یک آموزش ویدئویی رایگان قرار دارد که این افزونه را آموزش داده ایم.
اگر از وردپرس استفاده نمی کنید معمولاً برای سی ام اس های آماده افزونه های وجود دارند که می توانید استفاده کنید. اگر سایت شما اختصاصی است، باید از برنامه نویس سایت خود بخواهید تا موارد مهم سئو را انجام دهند.
در سئو داخلی موارد مهم و اساسی وجود دارد که باید رعایت کنید:
A .استفاده کنید (Title Tag) از کلمه کلیدی خود در تگ عنوان .
می توان گفت که این تگ، مهمترین تگ در صفحه شما است. چرا که این تگ به طور خیلی خلاصه می گوید که این صفحه در مورد چه موضوعی صحبت می کند. پس وقتی که شما کلمه کلیدی خود را در این تگ عنوان قرار دهید،
به گوگل می گویید که این صفحه در مورد چه کلمه کلیدی است.
مثلاً در سایت بکلینکو مقاله ای به عنوان لیستی از ترفند های سئو وجود دارد.
آن مقاله برای کلمه “ترفند های سئو”، سئو شده است پس به همین دلیل آنها در تگ عنوان سعی کردند این کلمه کلیدی را به کار ببرند.
B. توضیحات متا را بهینه کنید .
توضیحات متا به اندازه تگ عنوان مهم نیست اما اهمیت خودش را دارد. گوگل گفته است که ما از توضیحات متا برای رنکینگ استفاده نمی کنیم. پس چرا باید به آن توجه کنیم؟!
چون مردم از این تگ استفاده می کنند! وقتی کاربران جستجویی در گوگل انجام می دهند و نتایج را می بینند،
توضیحاتی در زیر هر نتایج وجود دارد که بسیاری از مردم از طریق این توضیحات کوتاه، انتخاب می کنند که کدام سایت را باز کنند و آن را مطالعه کنند.
شما باید با کلمات و عبارات جذاب کاربر را جذب سایت خود کنید تا حتی اگر در رتبه یک هم نباشید، روی سایت شما کلیک کنند . در اصل نگاه کاربر را باید بدزدید تا روی سایت شما کلیک کنند.
اگر شما رتبه یک نباشید اما تعداد زیادی از مردم روی سایت شما کلیک کنند به مرور زمان احتمال افزایش رتبه یک وجود دارد.
نکته دیگر در اینجا این است که از کلمه کلیدی در این تگ توضیحات استفاده کنید. وقتی کاربر آن عبارت را سرچ کند، گوگل آن کلمه را در توضیحات متا بولد میکند و باعث جلب توجه کاربر نیز میشود.
C. از کلمه کلیدی در محتوای خود استفاده کنید
مورد بعدی سئو داخلی و محتوا، استفاده از کلمه کلیدی در خود محتوای است. تا الان در عنوان و توضیحات متا کلمه کلیدی را استفاده کرده اید و حالا در متن هم، باید در مورد آن کلمه صحبت کنید .
حالا گوگل متقاعد می شود که آن صفحه شما در مورد آن موضوع است.
مثلا در همان سایت بکلینکو، مقاله ترفندهای سئو، علاوه بر عنوان، در در همان ابتدای مقاله یعنی 150 کلمه اول، کلمه های کلیدی را تکرار کرده است.
جدا از استفاده از کلمه کلیدی در اوایل متن، شما باید آن را چندین بار نیز در محتوای خود را به کار ببرید و در مورد آن صحبت کنید.
قانون خاصی برای تعداد تکرار آن وجود ندارد و شما باید صرفاً در مورد آن کلمه و موضوع صحبت کنید. حتی می توانید از کلمات هم خانواده و مشابه آن کلمه نیز استفاده کنید تا زیاد کلمه کلیدی تکراری نباشد تا کاربر نیز احساس بدی نداشته باشد.
مثلاً در همین مقاله در سایت بکلینکو، 3000 کلمه وجود دارد و فقط 6 بار از این کلمه کلیدی استفاده شده است.
البته این مقدار چگالی کلمه کلیدی، چگالی زیادی نیست اما برای این که گوگل متوجه شود محتوا در مورد چه چیزی است کافیست.
به هیچ وجه به هیچ وجه به هیچ وجه نباید از کلمه کلیدی خود به تعداد زیاد در صفحه استفاده کنید.
به این کار گفته میشود و گوگل به راحتی می تواند متوجه شود که شما سعی کرده اید او را فریب دهید پس گوگل شما را stuffing جریمه خواهد کرد.
خلاصه باید بگویم که کلمه کلیدی خود را در جای درست و به صورت طبیعی استفاده کنید. زیاد به چگالی آن توجه نداشته باشید.
اگر از قصد بخواهید از آن کلمه زیاد استفاده کنید به جای اینکه سئو سایت شما بهتر شود بدتر خواهد شد!
D.از کلمات هم خانواده و مشابه کلمه کلیدی استفاده کنید
حتما از کلمات هم خانواده و مشابه کلمه کلیدی استفاده کنید. گوگل می تواند متوجه شود موضوع آن کلمه
چیست .
پس می تواند صفحه شما را بهتر درک کند. جدا از این باعث می شود که در کلمات کلیدی مشابه رتبه خوبی به دست بیاورید.
مثلاً در یک مقاله آموزشی سئو، اگر در کنار کلماتی مانند “آموزش سئو” از “آموزش کسب رتبه در نتایج گوگل” استفاده شود،
علاوه بر درک گوگل، باعث می شود در آن کلمه دوم هم رتبه بگیریم.
همچنین شما باید از کلمات و عبارات LSI استفاده کنید.LSI Keywords همان کلمه کلیدی مرتبط هستند اما کمی طولانی تر و تشریحی تر است.
به عنوان مثال اگر یک مقاله ای در سایت وجود داشته باشد که موضوع آن ترفند های بازاریابی اینترنتی است، کلمات مشابه و آن می تواند عبارات زیر باشد:
• ترفند های بازاریابی دیجیتال
• ترفندهای اینترنت مارکتینگ
• توصیه های شروع بازاریابی
پس کلمات مشابه کلمه کلیدی خود را از طریق روش های گفته شده پیدا کنید. مثلاً می توانید در گوگل شروع به تایپ کردن کنید و عبارات پیشنهاد شده را استفاده کنید.
یا حتی می توانید از ابزارهای پیدا کردن تحقیق کلمات کلیدی نیز استفاده کنید
E.تصاویر را بهینه سازی کنید
بر خلاف متن ها در اینترنت، موتورهای جستجو به سختی می توانند موضوع و درون عکس را بفهمند. پس آنها مجبورند که به نام فایل تگ ALT و عنوان و متون اطراف عکس برای فهمیدن موضوع عکس تکیه کنند.
اگر سایت شما سایتی عکس محور باشد، پس تصاویر بسیار برای شما اهمیت دارد. برای بهینه سازی تصاویر کارهای زیر را میتوانید انجام دهید:
اول از همه اینکه نام عکس را به طور درست بنویسید. مثلاً اگر یک عکس در مورد گل یاس است نام عکس را نیز گل یاس بنویسید.
البته نام فایل ها را سعی کنید به انگلیسی بنویسید تا مشکلی وجود نداشته باشد. اگر بخواهید برای همین تصویر صرفاً یک سری عدد و حروف بی ربط بنویسید هیچ کس نمی تواند با نگاه به اسم آن بفهمد که این عکس چه موضوعی دارد.
اگر کسی نام عکس را ببیند، باید تقریبا بداند که عکس در مورد چه چیزی است.
نکته دیگر در بهینه سازی تصاویر استفاده از تگ ALT برای توصیف عکس است. تگی برای تصاویر به نام ALT وجود دارد که میتوانید در آن در چند کلمه عکس را توصیف کنید.
همچنین برای تصاویر خود عنوان مشخص کنید. در بعضی از سایت ها دیده اید که در زیر عکسها عناوینی قرار می گیرند که در چند جمله در مورد موضوع تصویر صحبت می کند.
F.تجربه کاربری
شما می توانید سایتی داشته باشید که بشدت سئو خوبی دارد و رتبه های اول گوگل را دارد. اما اگر سایت شما مثل تصویر زیر نمایش داده شود چه می شود؟
باعث می شود که در مدت زمان کوتاهی رتبه خود را از دست دهید!
به این دلیل که گوگل نمیخواهد به کاربرانش سایتی را نمایش دهد که کاربر پسند نیست و کار کردن با آن سخت است.
پس شما باید تا می توانید تجربه کاربری سایت را بهبود دهید تا کاربر به راحتی در سایت شما بچرخد و از قسمت های مختلف سایت شما استفاده کنند.
این مورد جزو فاکتورهای اصلی گوگل نیست اما به دلیل اینکه به رضایت مستقیم کاربر مرتبط است، باعث می شود روی سئو سایت شما تاثیر داشته باشند .
اگر کاربران نتوانند با سایت ارتباط برقرار کنند و از محتوا و خدمات آن به راحتی استفاده کنند، آن را ترک می کنند.
G.کیفیت محتوا
بارها گفته ایم و شنیده اید که محتوای با کیفیت بسیار مهم است و همین طور هم است.
در مورد برخی ترفندها و معیارهای کیفیت محتوا صحبت کردهایم. محتوای شما باید بتواند نیاز کاربر را رفع کند تا پیروز میدان سئو باشید.
اگر می خواهید در مورد موضوعی محتوایی تولید کنید، سعی کنید که دقیقا نیاز کاربری که آن کلمه کلیدی را جستجو کرده است را رفع کنید.
یعنی شما اول باید بدانید که کسی که چنین عبارتی سرچ می کند دقیقا دنبال چه چیزی است و چه مشکلی را می خواهد حل بکند بعد شما در مورد آن موضوع و کلمه محتوا تولید کنید.
محتوایی که بتواند به درستی و به بهترین شکل نیاز او را رفع کند.
مثلا اگر کسی عبارت خرید بلیط قطار مشهد جستجو می کند، توقع دارد یک صفحه ای ببیند که لیست قطار ها داخلش باشد و یکی را انتخاب کند و خرید کند.
نه این که در مورد مسیر های قطار به مشهد یا شهر مشهد صحبت کند!
موارد بسیار بیشتری برای سئو داخلی وجود دارد اما در اینجا سعی کردیم مهم ترین آن ها را بیان کنیم.
چون که این موضوع سئو داخلی میتواند یک مقاله جدا و کامل باشد و باید مفصل تر صحبت کرد.
البته در دوره سئو به صورت عملی تمام نکات سئو محتوا گفته شده است که می توانید از این دوره هم استفاده کنید.
آشنایی با سئو تکنیکال (Technical SEO)
بحثهای تکنیکال نیز به شدت مهم است . هدف از سئو فنی و تکنیکال سایت این است که مطمئن شویم موتورهای جستجو می توانند به راحتی تمام صفحات سایت ما را پیدا و ایندکس کنند.
همچنین بخشی از این موضوع سئو تکنیکال به تجربه کاربری بر می گردد . مثلا باید سایت ما سرعت لود خوبی داشته باشد، برای موبایل بهینه باشد و. …
اگر سایت شما وردپرسی است، شاید نباید زیاد نگران این موضوع باشید. چرا که خود وردپرس و یک سری پلاگین هایی که برای آن وجود دارد، مشکلات فنی را تا حدی بهینه می کنند.
اما باز هم جا برای بهینه سازی بهتر از رقبا وجود دارد که نباید آنها را نادیده بگیرید.
بحث سئو فنی گاهی اوقات بسیار تخصصی میشود و در بعضی از موضوعات نباید بدون آگاهی وارد آن شوید.
اگر تنظیمات درستی را در بعضی از قسمتهای سایت انجام ندهید گاهی اوقات باعث می شود که نتایج شما از صفحه جستجو حذف شود!
در اینجا ما به مباحث اصلی سئو تکنیکال می پردازیم تا کمی با این قضیه آشنا شوید.
A.سایت خود را در گوگل سرچ کنسول ثبت کنید
گوگل سرچ کنسول مهم ترین ابزاری است که برای سئو استفاده می شود. به کمک آن گوگل میتواند با سایت شما ارتباط برقرار کند و وضعیت سایت شما را از دید گوگل به شما اعلام کند.
البته سایر موتورهای جستجو نیز پنلی مانند سرچ کنسول دارند که می توانید در آنها نیز سایت خود را ثبت کنید
و وضعیت سایت را بررسی کنید.برای استفاده از سرچ کنسول باید سایت خود را در آن ثبت کنید بعد از تایید سایت خواهید دید که پنل سرچ کنسول با منو های زیادی در خدمت شما است.
البته اگر دفعه اول است که سرچ کنسول را ثبت می کنید، دیتا و آماری در پنل وجود ندارد.
باید مدتی بگذرد تا داده های جدید وارد سرچ کنسول شود و دیتای قدیمی از سایت شما در سرچ کنسول نخواهد بود.اما اگر سایت خود را از قبل از سرچ کنسول ثبت کرده اید، شما دیتاهای سایت خود را خواهید داشت.
به عنوان مثال در سرچ کنسول می توانید ببینید که مردم چه عباراتی را سرچ کرده اند و به سایت شما رسیده و وارد سایت شما شده اند. یا حتی می توانید ببینید که در یک کلمه کلیدی به طور میانگین در چه رتبه ای قرار دارید.
یا حتی می توانید بدانید که چند درصد از کسانی که سایت شما را در نتایج دیده اند، روی سایت شما کلیک کرده اند.
یا می توانید ببینید که صفحه خاصی از سایت شما، با چه کلمات کلیدی در گوگل دیده می شود. همانطور که می بینید آمار و اطلاعات به شدت کاربردی برای سایت و سئو سایت شما در اینجا وجود دارد.
اگر نیاز به یک آموزش کامل از سرچ کنسول دارید
اما سرچ کنسول صرفاً به این اطلاعات ختم نمی شود. همانطور که در بخش فنی سئو هستیم، سرچ کنسول اطلاعات و مشکلات فنی سایت را نیز به شما می گوید.
شما میتوانید سایت مپ سایت خود را مستقیماً در گوگل سرچ کنسول ثبت کنید تا فرایند ایندکس صفحات در گوگل بهتر شود
و گوگل دسترسی بهتری به محتویات سایت شما داشته باشد. بخش های فنی دیگری مانند بررسی خطاهای ساختاری در سایت شما و … نیز در سرچ کنسول وجود دارد.
B. از لینک های استاندارد و مناسب برای سئو استفاده کنید
بسیاری از وبمستر ها توجه زیادی به لینک صفحات خود ندارند. آن ها دقت نمی کنند که لینک آن ها چه چیزی است و چه کلماتی داخلش است و چه ساختاری دارد.
اما باید به شما بگویم که لینک ها و URL ها بخش مهمی از فرآیند سئو هستند.
در URL های سایت خود باید موارد زیر را رعایت کنید
ساختار ثابتی در سایت خود داشته باشید . به این صورت گوگل میتواند صفحات زیر مجموعه صفحات دیگر را متوجه شود.
مثلاً اگر یک دسته بندی به نام قهوه دارید، سعی کنید محصولات و مطالب مرتبط با آن را در زیر منوی آن دسته بندی قهوه قرار دهید.
البته میتوانید در زیر دسته در لینک قرار ندهید و صرفاً بعد از آدرس اصلی سایت باشد و مشکلی هم ندارد.
تفاوت هایی در هر دو نوع وجود دارد که در بعدا مقالات تخصصی تر به این موضوع می پردازیم.
از کلمه کلیدی خود در لینک استفاده کنید. البته نیازی نیست که کلمات کلیدی زیادی را در آن تکرار کنیم. همین که کلمه کلیدی اصلی خود را در لینک قرار دهید و وجود داشته باشد کافیست.
در اینجا یک نکته ای وجود دارد که باید بگویم.
تفاوت زیادی بین لینک های فارسی یا انگلیسی وجود ندارد. هر چند بر اساس تجربه لینک های فارسی به دلیل اینکه دقیقا کلمه کلیدی در آدرس دیده می شود، بهتر جواب می دهند،
اما آن قدر ارزش ندارد که بخواهیم لینک های فارسی داشته باشیم.
چون وقتی لینک فارسی را کپی می کنید، حروف آن ها به می ریزد و ظاهر خوبی ندارد.
پس توصیه من این است که از لینک انگلیسی استفاده کنید. البته منظور ما انگلیسی واقعی است نه فینگلیش! از کلمات فینگلیش اصلا استفاده نکنید!
زیاده گویی نگویید. سعی کنید لینک شما کوتاه تر باشد . بر اساس بعضی از تحقیقات ثابت شده است که هرچه لینک کوتاه تر باشد رتبه آن صفحه بهتر است.
حالا شاید از خود بپرسید که آیا باید بروم و همه لینکهای موجود در سایت را تغییر دهم؟
به شما بستگی دارد. اگر با مسائل فنی آشنایی بسیار خوبی دارید و آن را به خوبی درک می کنید می توانید برای این کار اقدام کنید.
معمولا توصیه نمی شود که بروید و لینک های خود را اصلاح کنید. بهتر است از حالا به بعد این موضوع را مد نظر داشته باشید.
اما اگر بخواهید لینک های قدیمی را هم اصلاح کنید، بایدکارهای لازم را برای تغییرات انجام دهید. قرار نیست لینک را تغییر دهید و تمام شود! باید لینک های قبلی شما به لینک جدید ریدایرکت شود.
یا شاید با تغییر ساختار لینک باعث تولید صفحات تکراری شوید که این در اینجا باید از تگ کنونیکال استفاده کنید.
اگر زیاد با این مسائل آشنا نیستید توصیه می کنم صرفاً به لینک صفحات جدیدی که در آینده اضافه می کنید توجه کنید و از الان به بعد این نکات را رعایت کنید.
چون اگر آشنا نباشید، تغییر لینک ها باعث افت رتبه شما خواهد شد !
C.مشکلات سرعت سایت خود را رفع کنید
سرعت لود کند و نامناسب سایت، صرفاً کاربران را اذیت نمی کند، بلکه به سئو سایت شما نیز آسیب می زند. گوگل این موضوع را رسما اعلام کرده است.
حتی در یک زمان گوگل در آپدیت خود، با سایت هایی که سرعت مناسبی نداشتند برخورد کرد و گاهی اوقات آنها را از نتایج حذف کرد.
این قضیه برای سرعت سایت روی موبایل نیز بسیار جدی تر است. ابزارهای مختلفی برای تست سرعت سایت وجود دارد که یکی از این ابزار ها Page Speed خود گوگل است.
اما گوگل صرفاً به شما امتیاز نمی دهد. بلکه راهکارهایی را برای بهبود سرعت به شما پیشنهاد می دهد. ایرادات سایت شما را به شما میگوید تا دقیقاً بدانید که چه کاری باید برای سایت خود انجام دهید.
D. از HTTPS استفاده کنید
تقریبا ثابت شده است که استفاده از SSL باعث بهبود رتبه شما می شود .بررسی هایی که انجام شده است نشان می دهدکه 93 % نتایج گوگل ازhttps استفاده می کنند.
مرورگر گوگل کروم هم اگر سایت SSL نداشته باشد عبارت Not Secure را نمایش می دهد. با این موارد میتوان فهمید که اهمیت این مورد بسیار زیاد است.
از هاستینگ خود بخواهید که SSL را برای شما فعال کند. برخی از این هاستینگ ها آن را رایگان ارائه می دهند و برخی ها SSL معتبرتری با هزینه ارائه می دهند.
اگر سایت شما SSL ندارد، حتما آن را فعال کنید. البته توجه داشته باشید که بعد از فعال کردن آن، تمام لینک های سایت شما تغییر می کند
و به جای http اول آن https قرار می گیرد که باید تمام آن ها را به https که نسخه جدید لینک است ریدایرکت کنید.
در اینجا لازم است نکته مهمی را بگویم .سایت شما فقط و فقط باید با یک آدرس ثابت باز شود. چه با https و چه با www و چه بدون آنها. همه آنها را به یک آدرس ریدایرکت کنید.
پس سعی کنید از https استفاده کنید چرا که ممکن است نتیجه خوبی از آن بگیرید.
E.ساختار سایت و لینک های داخلی
اگر سایت شما طوری باشد که صفحات زیادی نداشته باشد، زیاد نباید نگران این موضوع باشید. اما اگر سایت شما صدها یا هزاران صفحه دارد، این که ساختار این صفحات و سلسله مراتب آنها چگونه است مهم می شود.
شما باید یک ساختار سلسله مراتبی صحیح از صفحات سایت خود داشته باشید.
همچنین در داخل سایت خود باید از صفحات دیگر به صفحات مهم سایت خود لینک داخلی دهید.
همین کافی است و تا حد زیادی کار لینک سازی داخلی را انجام داده اید. فقط باید بدانید که هنگام لینک سازی داخلی از کلمات کلیدی خود برای انکر تکست استفاده کنید
صرفاً با عبارات “اینجا کلیک کنید” و “اینجا را ببینید” به صفحات دیگر لینک ندهید و سعی کنید با مفهوم آن صفحه و کلمه کلیدی آن صفحه لینک داخلی دهید.
F .سایت خود را برای موبایل بهینه کنید.
قبلاً داشتن نسخه موبایل بهینه یک مزیت برای سایت بود اما الان یک باید برای سایت است!
الگوریتم گوگل هم الان بر اساس موبایل سایت را می بیند. به همین علت به شدت داشتن نسخه موبایل بهینه برای شما مهم است.
پس اگر سایت شما روی کامپیوتر دسکتاپ سریع باز می شود اما در موبایل کند است، گوگل سایت شما را کند در نظر میگیرد!
همچنین جدا از سرعت، در موبایل باید از لحاظ تجربه کاربری نیز سایت خود را بهینه کنید. مثلاً در موبایل نباید لینک ها زیادی به هم نزدیک باشند یا متن به درستی نمایش داده نشود و یا ریز باشد.
گوگل سرچ کنسول بخشی برای اعلام نکات بهینه سازی سایت شما دارد. می توانید این بخش را بررسی کنید و خطا هایی که در آنجا وجود دارند را پیدا کنید و آنها را سریعاً رفع کنید.
همچنین گوگل ابزاری به نام Mobile Friendly Test دارد که می توانید لینک صفحه سایت خود را در آن قرار دهید و ببینید که نسخه موبایل شما چگونه است.
اگر نسخه موبایل شما صحیح باشد، مشکلی وجود ندارد. اما اگر خطاهای وجود داشته باشد این ابزار به شما میگوید.
یک نکته بسیار مهم که باید در اینجا بگویم این است که به هیچ وجه از پاپ آپ در نسخه موبایل خود استفاده نکنید. گوگل اعلام کرده است که استفاده از آن در موبایل باعث افت رتبه شما در گوگل میشود.
G. دیتا و آمار سایت خود را در گوگل آنالیتیکس بررسی کنید
از کجا می توانید بدانید که تمام تلاشی که برای سئو سایت خود می کنید نتیجه می دهد؟ از کجا می دانید که کاری که انجام داده اید روی سایت تاثیر مثبت داشته است یا تاثیر منفی؟
از کجا می توانید بدانید که چه صفحاتی از سایت شما بهتر جواب می دهد؟
تمام جواب این سوالات در ابزاری به نام گوگل آنالیتیکس است.
در این ابزار به راحتی می توانید:
تغییرات ورودی گوگل خود را مشاهده و به صورت نمودار داشته باشید. با استفاده از نمودار ها می توانید ببینید که رشد شما چقدر است.
می توانید متوجه شوید که بهترین و پر بازدیدترین صفحات از نظر از گوگل چه صفحاتی هستند تا متوجه شوید چه چیزهایی برای سئو سایت شما جواب می دهد.
می توانید متوجه شوید که کاربران سایت شما چگونه و چه تعاملی با سایت شما دارند. مثلا چقدر از صفحات شما را میبینند،
از کدام صفحات خارج می شوند، در کدام صفحات بیشتر زمان خود را سپری می کنند. این ها معیارهایی برای سنجش خوب بودن آن صفحه است.
با این ابزار می توانید نرخ تبدیل خود را نیز حساب کنید. بخشی در این ابزار وجود دارد که می توانید اهداف خود را در صفحات مد نظر خود تعریف کنید اگر کاربری به آن هدف برسد،
در گوگل آنالیتیکس ثبت میشود و شما میتوانید پیگیری کنید که چقدر این صفحه برای شما نرخ تبدیل دارد و یا فروش ایجاد کرده است.
پیشنهاد می کنیم این مطالب رو هم ببینید::
- سفر به قله سئو (بخش اول) سئو چیست؟ سئو (SEO – Search Engine Optimization) یعنی ما...
- آموزش گام به گام سئو 1 آموزش گام به گام سئو حدس بزنید هرروز چند پست...
- آشنایی با آخرین الگوریتم های گوگل 4 آشنایی با آخرین الگوریتم های گوگل در 24 آوریل سال2012...
- آموزش گام به گام سئو 2 در قسمت اول در مورد آموزش گام به گام سئو...
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.