روش بهینه سازی محتوا برای گوگل 1
یکی از بزرگترین چالش های بازاریابان محتوا ، نوشتن محتوایی است که هم برای همه مفید و جذاب باشد و هم برای موتورهای جستجو بهینه شده باشد. رونق کسب و کار شما در گرو تولید محتوای با کیفیت است.
محتوای شما باید دو هدف را دنبال کند :
اول اینکه برای کاربر نهایی ساخته شده باشد (مانند کلاینت ها ، مشتریان ، خوانندگان و…)
دوم اینکه بتواند یک مشکل خاص را رفع کند.
اما شما چه محتوایی را تولید می کنید که این دو هدف را پوشش دهد؟ و همچنین بتواند برای موتورهای جستجو بهینه باشد.
در این مقاله موضوعات زیر مورد بررسی قرار می گیرد :
- سئو چیست؟
- درک صحیح موضوع Copywriting
- درک موضوعCopywriting SEO
- آشنایی با عناصر Copywriting SEO
- نوشتن محتوای مفید برای مخاطبان
- پژوهش کلید واژه برای ایجاد محتوا
- اقدام به عمل توسط Copywriting
بخش اول : سئو چیست؟
همه ما می دانیم ، چه اتفاقی می افتد وقتی کوئریی را در یکی از موتورهای جستجو تایپ می کنیم و دکمه Enter را فشار می دهیم : شما یک لیست از نتایج مورد نظر خود را می یابید.
این صفحات نتایج ، به عنوان یک نتیجه از بهینه سازی موتورهای جستجو ظاهر می شود. این همان SEO است. سئو متدی برای بهینه سازی محتوای شماست که به آن کمک می کند رتبه بالاتری نسبت به محتوای مشابه در زمینه مورد جستجو بین سایت های مختلف داشته باشد.
اگر بخواهیم مراحل بهینه سازی محتوا برای گوگل را گام به گام بررسی کنیم :
- شما جملاتی را در ذهن خود مرتب می کنید و شروع به نوشتن آنها می کنید؛
- سپس کلمه یا کلمات خاصی را انتخاب کرده و
- ازاین کلمات کلیدی برای نوشتن پررنگ کردن محتوا استفاده می کنید.
- افراد دیگری محتوای شما را براساس کلمات کلیدی پیدا کرده، می خوانند و آن را بر روی شبکه های اجتماعی مثل توئیتر ، فیسبوک و … به اشتراک می گذارند.
گوگل در جستجوی خود صفحات را براساس میزان اعتبار صفحه و ارتباط موضوع با صفحه نمایش می دهد. اما این دو معیار دقیقأ چه هستند؟
- گوگل ارتباط صفحه با موضوع مورد جستجو را با تجزیه و تحلیل محتوای آن بر اساس عوامل متعددی از جمله اینکه کلمات کلیدی را چگونه و کجای محتوای خود استفاده کرده اید به دست می آورد.
- همچنین گوگل ، معیار اعتبار را از طریق شمارش تعداد لینک هایی که به محتوای شما اشاره کرده اند و نیز چه افراد با چه درجه از اعتبار به محتوای شما لینک داده اند به دست می آورد.
باید به این نکته توجه کنید که ، گوگل برای به دست آوردن درجه اعتبار محتوا ، هم کمیت را می سنجد و هم کیفیت را. کمیت ازاین جهت که چه تعداد لینک به محتوای شما اشاره می کند ، و کیفیت ازاین جهت که لینک های اشاره شده چقدر دارای کیفیت هستند؟ آیا وب سایتی با رتبه خوب به محتوای شما لینک داده یا سایتی با رتبه ضعیف؟
از زمانی که الگوریتم های پاندا و پنگوئن گوگل ایجاد شده اند ، کیفیت، فاکتور اصلی گوگل برای رتبه بندی محتواها شده است.
بخش دوم : درک صحیح موضوع Copywriting
در اصطلاح Copywriting یک علم و یک هنر برای ایجاد محتواییست که باعث می شود کاربری که این محتوا را می خواند محصولی را بخرد ، یا آن را به اشتراک بگذارد ، یا هر کاری دیگری که به نفع شما باشد را انجام دهد.
Copywriting یک شغل است. یک مهارت است . یک فن برای فروشندگیست.
چه کسی مشتری را هدایت می کند تا کاری انجام دهد؟ یک copywriter این کار را انجام می دهد. یک copywriter یک فرد حرفه ایست که متونی را برای تبلیغات یا تشویق مشتری برای انجام کاری می نویسد. این فرد دقیقأ می داند مشتریان چه نیازی دارند ، چه چیزی را دوست دارند و از کلماتی استفاده می کند که به همه اهداف بالا برسد.
اگر می خواهید در این جهان در حال تغییر، کسب و کار آنلاین شما همواره زنده ودرحال رشد بماند باید محتوای مفید تولید کنید که برای خیلی از افراد جالب است و باید بتوانید آن را برای موتورهای جستجو بهینه سازید و البته به خاطر داشته باشید این روند همواره و به صورت دائم باید ادامه پیدا کند.
بخش سوم : درک موضوعCopywriting SEO
این موضوع از زمانی که گوگل تغییرات خود را آغاز کرد مورد توجه قرار گرفت. اگر بتوانید محتوای مفیدی تولید کنید که در گوگل از رتبه خوبی برخوردار شود و مشتریان به طور دائم از محتوای شما استفاده کنند ، آن زمان است که شما می توانید درباره بخش های مختلف الگوریتم های گوگل فکر کنید :
SEO copywriting یعنی ایجاد محتوای مفید ، جذاب ، با ارزش و غنی که در آن از کلمات کلیدی خاصی استفاده شده باشد و دیگر افراد با خواندن آن ، با کمال میل آن را در رسانه های اجتماعی منتشر کنند.
این موضوع باعث بالا رفتن معیار اعتبار و ارتباط شده و رتبه شما در گوگل در مورد کلمات کلیدی خاصی که استفاده کرده اید ارتقاء می یابد.
SEO copywriting به شما کمک می کند که مشتریان خود را هدف قرار داده و با ارائه محتوای خوب مشکلات خاصی را حل کنید.
بخش چهارم : آشنایی با عناصرCopywriting SEO
پیاده سازی همیشگی SEO بر روی محتوا یکی از مهمترین کارها برای بهتر شدن در رتبه بندی گوگل است.
در این قسمت می خواهیم به 6 عنصر اصلی SEO copywriting اشاره نمائیم :
1 ) سرعت سایت
بر طبق تحقیقات انجام شده در سال 2015 ، 40% از افراد صفحه وب سایت شما را خواهند بست اگر لود آن بیشتر از 3 الی 5 ثانیه طول بکشد.
47% از کاربران انتطار دارند صفحه وب سایت ، کمتر از 2 ثانیه لود شود. از سال 2010 تاکنون ، سرعت وب سایت یکی از فاکتورهای رتبه بندی محسوب می شود. اگر سرعت وب سایت شما بیش از 2 تا 7 ثانیه باشد یک سرعت استاندارد برای لود سایت به شمار می آید. اما باید سعی کنید این سرعت را بهبود ببخشید.
هر چقدر هم محتوای شما مفید و جذاب باشد، اگر لود وب سایت شما طولانی شود، کاربر صفحه وب سایت شما را می بندد و می رود. چون از حوصله او خارج شده است.
برای تست لود وب سایت خود می توانید از وب سایت Pingdom استفاده کنید. وارد وب سایت شوید :
نام وب سایت خود را وارد نموده و بر روی دکمه تست آنالیز کلیک نمائید. پس از گذشت مدت زمانی صفحه زیر ظاهر می شود:
همان طور که در شکل مشاهده می کنید ، سرعت لود سایت برای وب سایت مورد تست تنها 1.97 ثانیه می باشد که زمان بسیار خوبی است.
بر طبق آخرین مطالعات انجام شده لود بالای وب سایت می تواند نرخ تبدیل بازدیدکننده به مشتری را تا 7 % افزایش دهد.
2 ) عنوان
هر چقدر مطالب شما با ارزش باشد، اما اگر عنوان صفحه در حد متوسط باشد، نرخ کلیک محتوای شما پایین خواهد آمد. بسیاری از بازاریابان اینترنتی ، وبلاگ نویسان و متخصصین سئو وقت خود را بر روی ایجاد محتوا ، نظارت بر بازخوردهای شبکه های اجتماعی و واکنش های مصرف کننده صرف می کنند. اما چقدر زمان صرف ساخت یک تیتر کامل می شود؟
به آمار و ارقام شکل زیر دقت کنید :
فقط 5 % از زمان صرف نوشتن عناوین مفید و کاربردی می شود.در SEO copywriting ، عنوان محتوای شما باید برای مخاطب جذاب باشد. به طوری که بر روی آن کلیک کنند و مطلب شما را بخوانند. اگر محتوای شما در نتایج گوگل رتبه 10 را به خود اختصاص داده باشد ، با بهتر کردن عنوان مطلب خود می توانید این رتبه را حتی به مکان 4 الی 1 تغییر دهید. به عنوان یک قانون کلی ، عنوان محتوای خود را قبل از حرکت به سمت نوشتن متن اصلی بنویسید.
- اول عنوان سپس متن بدنه محتوا.
عنوانی که یک پیام خاصی را به کاربر برساند ، قطعأ در نظر کاربر باارزش تر است.به شکل زیر نگاه کنید :
نمودارها ، میزان کلیک صورت گرفته بر روی عناوین مختلف را نشان می دهند. ستونی که 36% را به خود اختصاص داده است ، ستونی است که در آن از عدد استفاده شده است.
“30 روش که نوشیدن چایی را لذت بخش تر می کند! “
ستون آخر که 11% را به خود اختصاص داده یک عنوان سوالی است:
“چه روش هایی برای لذت بخش تر شدن نوشیدن چای وجود دارد؟”
خوب این دو عنوان باهم تفاوت های کلیدی دارند. عنوان اول با آوردن عدد در عنوان بسیار جذاب تر از عنوان آخر شده است و باعث ترغیب کاربر می شود که ببینید چه روش هایی برای لذت بخش تر شدن نوشیدن چایی وجود دارد!
برخی از عناوین علاوه بر اینکه برای موتورهای جستجو بهینه شده اند ، قابلیت کلیک شدن بالا را هم دارند. اما برخی دیگر فقط برای موتورهای جستجو بهینه شده اند و جذابیت زیادی نداشته و زیاد کلیک نمی شوند. بیایید با هم درباره save money در گوگل جستجو کنیم :
همانطور که در شکل بالا می بینید ، در نتیجه اول عنوانی را می بینیم که هم از نظر سئو بهینه شده و هم قابلبت کلیک بالایی دارد. اما عنوان دوم فقط برای سئو بهینه شده و جذابیت زیادی ندارد. بنابراین زیاد هم کلیک نمی شود.
حالا که اهمیت این موضوع برای شما آشکار شد ، ازین پس عناوینی را بنویسید که هم از نظر سئو بهینه شده باشد و هم برای مشتریان و کاربران جذابیت بالایی داشته باشد. البته به خاطر داشته باشید عناوینی که می نویسید از 72 کاراکتر بیشتر نشود. عناوین طولانی علاوه بر اینکه زیاد خوانده نمی شوند ، می توانند نرخ کلیک را هم پایین بیاورند
3 ) محتوا
محتوا یکی از حیاتی ترین عناصر SEO copywriting می باشد. دلیل اصلی این موضوع هم این است که کاربران در موتورهای جستجو همیشه به دنبال محتوای مفید و کاربردی هستند. موتورهای جستجو نیز همواره به دنبال مطالب تازه هستند. بنابراین باید به طور مداوم وب سایت خود را به روز رسانی کنید.
یکی از شرکت های فعال در حوزه ورزش شنا ، بازدید کنندگان خود را ، از 10،000 نفر در روز به 80،000 نفر در روز افزایش داد. این افزایش طبیعی ترافیک هم فقط با به روز رسانی هایی بین 2 الی 3 بار در هفته اتفاق افتاده است.
کاری که مالک وب سایت انجام داده این بوده که کلمات کلیدی مناسب را برای هر پست خود انتخاب می کرده است.
از کلمات کلیدی کلیشه ای و بیش از حد بهینه شده بپرهیزید. حالت ایده آل این است که کلمات کلیدی را در عنوان سایت قرار دهید.
الگوریتم پاندا ورژن 4.1 ، محتواهای کم عمق و سطحی را جریمه می کند.جریمه آن هم این است که هیچگاه به رتبه های بالای گوگل دست پیدا نمی کنند. یک پست وبلاگ معمولی با یک مقاله حداقل باید 1000 کاراکتر باشد. اما نتایج گوگل هیچگاه از متن زیاد و طولانی نشأت نمی گیرد. هرگاه خواستید محتوایی را تولید کنید ، اولین قدم درک صحیحی از خواننده محتواست. همیشه از خود بپرسید که آیا محتوای تولیدی من ، می تواند مشکل کاربر را حل کند؟
پاسخ به سوال بالا یکی دیگر از اهداف SEO copywriting است.
هر محتوایی که تولید می کنید و هر متنی که می نویسید باید دارای قسمتی با عنوان معرفی باشد. معرفی بخشی است که بعد از عنوان قرار می گیرد و حداقل باید شامل یک کلمه کلیدی مناسب باشد.
پیشنهاد می کنیم این مطالب رو هم ببینید::
- بازاریابی آنلاین ( فصل چهارم) خوب دوستان عزیز به فصل چهارم خوش آمدید. در فصل...
- روش فروش SNAP چیست؟ جیل کنرات (Jill Konrath) سخنران و مشاور فروش شرکتهای آیبیام،...
- 8 روش یافتن مخاطب هدف در اینستاگرام یافتن مخاطب هدف در اینستاگرام تعداد فالوورهای اینستاگرام شما...
- دوره بازاریابی آنلاین (فصل دوم) مقدمه در فصل گذشته یکی از مهمترین قوانین در بازاریابی...
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.