بازاریابی هوشمندانه آنلاین
در گذشته، حضور آنلاین پیچیده بود اما امروز اینترنت در هر ساعت و دقیقه، در دسترس همه است و آنلاین بودن، قابل دسترس و ساده شده است.
فروش آنلاین به آسانی انجام میشود، داشتن وبسایت، آسان و کم هزینه شده است و حتی حضور آنلاین در شبکه های اجتماعی، کاملاً بی هزینه شده است.
امروزه هیچ بیزنسی نمیتواند به بازاریابی آنلاین بی توجه باشد، چون روشهای آنلاین، مشتری را هدف قرار میدهد و با ابزارهای روز، بازار هدف را بر اساس معیارهای مختلف، نشانه میرود.
خود، به این فکر کنید که برای بخش بازاریابی آنلاین، چه برنامه در برنامه بازاریابی و استراتژی مشخصی داشته باشید و چطور میتوانید آنها را به صورت آنلاین پیش ببرید.
قبل از اینکه به بحث اول یعنی جذابیتهای بازاریابی آنلاین بپردازیم، نخست باید بدانید که دو گروه بیزنس، بازاریابی آنلاین را انجام میدهند:
- گروه نخست، بیزنسهای آنلاینی است که عمده فعالیتشان، آنلاین است.
- گروه دوم، شرکتهایی است که بیزنسشان آنلاین نیست، اما فضای آنلاین برای آنها ابزار اجرای استراتژی بازاریابی است؛ مثلا: بیزنس کوکاکولا آنلاین نیست اما بازاریابی آنلاین، بخش مهمی از استراتژی بازاریابی این شرکت است.
1. نخست اینکه، هزینه های بازاریابی آنلاین در مقایسه با سایر ابزارهای بازاریابی، کمتر است. در گذشته وقتی صاحب یک بیزنس کوچک، خود را با شرکتهای بزرگ و متوسط مقایسه میکرد،
امیدی به تبلیغ بیزنس خود نداشت، اما بازاریابی آنلاین به علت هزینه های پایین، انگیزه رشد و بازاریابی را برای بیزنسهای کوچک، ایجاد کرده است.
ً هر بیزنسی میخواهد محصول و خدمات خود را با هزینه های پایین قطعا به بازار معرفی کند. گرچه میتواند کاتالوگ، چاپ کند اما علاوه بر اینکه نیاز به صرف هزینه دارد،
دایره مصرف آن محدود است ولی تبلیغ در فضای آنلاین از جمله شبکه اجتماعی و وبسایت، مادام العمر و به صرفه تر است.
هزینه بازاریابی آنلاین، برای شرکتهای متوسط و بزرگ هم، اندک است. بازاریابی آنلاین خیلی سریع رشد کرده و با افزایش امکانات، مدرنتر شده است.
2.جذابیت دوم بازاریابی آنلاین انعطاف پذیری آن است.امکانات قابل توجهی در فضای آنلاین وجود دارد که به راحتی میتوانید تحقیق کنید، مشتری پیدا کنید و یک محصول را در سبد خرید او بگذارید.
روشهای سنتی و آفلاین، انعطاف پذیری روشهای آنلاین بازاریابی را ندارند. در بازاریابی آنلاین، شما میتوانید تبلیغاتتان را به راحتی بر اساس مشتریانتان و تنوع بازار هدف تغییر دهید.
برای نمونه در ایمیل مارکتینگ، میتوانید بر اساس جنسیت، سن و یا جغرافیای مخاطبان، ایمیل را شخصی سازی کنید و به هر گروه، محتوا یا تبلیغ متناسب با آنها ارسال کنید.
اما اگر از نصب بیلبورد تبلیغاتی در سطح شهر به منظور بازاریابی بیزنستان استفاده کنید، امکان شخصی سازی وجود ندارد و برای همه مخاطبان به یک شکل نمایش داده میشود.
3.جذابیت سوم، قابلیت گزارشگیری و تجزیه وتحلیل روشهای بازاریابی است. گزارشگیری از ابزارهای بازاریابی آنلاین بسیار آسانتر از گزارشگیری در سایر مدلهای تبلیغاتی و بازاریابی مانند بیلبورد، تبلیغ در رادیو و تلویزیون و مجله و بروشور تبلیغاتی است.
در بازاریابی آنلاین به واسطه ابزارهای مختلف و نرم افزارهای متعددی که تولید شده است، میتوانید محاسبه کنید که تبلیغات و برنامه های بازاریابی آنلاین شما تا چه اندازه مؤثر بوده و توجه چند درصد از مخاطبانتان را جلب کرده است.
تجزیه وتحلیل روشهای بازاریابی، باعث شناخت بهتر مشتریان بالقوه و بالفعل بیزنستان میشود و میتواند در پیشرفت آن نقش مهمی داشته باشد و شما را برای برنامه های بعدی راهنمایی کند.
برای مثال در شبکه های اجتماعی به نمودارهای پراکندگی جنسیت، سن، جغرافیا و حتی علاق مخاطبانتان دسترسی دارید که خود این آمار و گزارشات میتواند در تدوین برنامه های بازاریابی، کمک به سزایی به شما کند.
این در حالی است که روشهای سنتی هیچکدام از این آمار و گزارشات را در ختیارتان قرار نمیدهند. مثلا نمیتوانید بررسی کنید که افراد مسن، بیشتر به بیلبورد تبلیغاتیتان نگاه کرده اند
یا نوجوانان. پس امکان تجزیه وتحلیل و گرفتن بازخورد هم از آنها وجود ندارد اما در بازاریابی آنلاین این آمار به راحتی قابل دستیابی است.
دقت کنید که همیشه در بیزنس پلن و مارکتینگ پلن خود، دنبال ابزارهای
سنجش اثربخشی ابزارهای اجرایی در رسیدن به هدف باشید. ابزارها و
نرم افزارهای تجزیه وتحلیل و آمارگیری کار را برای شما آسان کرده اند.
4. جذابیت چهارم ،بازاریابی آنلاین انتخاب و نشانه رفتن آسان بازار هدف است. با استفاده از ابزارها و پلتفرم های مختلف، میتوانید بازار هدف را به تفکیک محل جغرافیایی، جنسیت و … فیلتر کنید و هدف قرار دهید.
در بازاریابی آنلاین، با ابزارهای گزارشگیری میتوانید مشتریان و مخاطبانتان را تفکیک کنید و با این کار برای هر بخش از بازار هدف، استراتژی، برنامه و محتوای مناسب تهیه کنید.
در بازاریابی آنلاین، به راحتی میتوانید به مخاطب دسترسی داشته باشید و هر بار، به جای یک کمپین، دهها کمپین بازاریابی تعریف کنید که هر کدام، یک بازار هدف خاص را نشانه گیری کند.
5.جذابیت پنجم ، بازاریابی آنلاین که باعث رشد بیزنس آنلاین شده، تنوع روشهای آن است. بازاریابی آنلاین، مجموعه ای از ابزار تبلیغاتی در اختیار شما قرار میدهد
که دست شما را باز میگذارد تا گزینه مناسب خودتان را برای بازاریابی انتخاب کنید. از جمله استفاده از ابزارهای تبلیغاتی در موتور جست وجو، تبلیغات آنلاین، بازاریابی ایمیلی و …
با آنکه زمان زیادی نیست که بازاریابی آنلاین وارد دنیای بیزنس شده است، اما به سرعت رشد کرده و چندین شاخه مختلف دارد که هر یک دهها روش متنوع دارند و روزبه روز در حال گسترش و افزایش هستند.
در حالیکه روشهای سنتی سالهاست که محدود به چند روش تکراری و ثابت است.
6. جذابیت ششم حضور آنلاین، تأثیر زیاد آن در ایجاد موج است. گاهی با انتشار یک عکس در شبکه اجتماعی، مخاطبان زیادی جذب شما میشوند. کافی است که محتوایی اعم از عکس، ویدیو یا مقاله در دنیای مجازی منتشر کنید و نظر مخاطبان را جلب کنید.
هر کاربری، محتوای شما را با چندین نفر به اشتراک میگذارد و همین، باعث ایجاد حرکتی بزرگ و موج مانند میشود که به یکباره، نظر افراد زیادی را به سمت شما و بیزنس شما جلب میکند.
7.جذابیت هفتم بازاریابی آنلاین، گستردگی مخاطبان است.اینترنت برای شما ارتباطات بدون مرز را فراهم می کند و این فرصت را به شما میدهد که با کمترین هزینه، بیشترین مخاطب را تحت تأثیر قرار بدهید و بیزنس خود را در هر نقطه ای و به هر کسی که بخواهید، معرفی کنید.
در دنیای امروز، بازار گسترده ای در اختیار شما است
که میتوانید مشتریان هدف را در آن نشانه بروید و
محصولات خود را به آنها ارائه دهید.
در کنار این جذابیت ها، حتی برای نقاط ضعف فروش آنلاین، امکاناتی فراهم است؛ مثلا روش آنلاین، مشتری امکان امتحان کردن محصولات را در لحظه ندارد مانند لباسی که نیاز به پرو دارد.
برای حل این نقطه ضعف، تلاش های زیادی شده و به سمت استانداردهایی رفته اند که مشتریان، محصول و خدمات مورد نیاز خود را دقیق تر انتخاب کنند.
یکی از روشهای مرسوم این است که محصولی که مشتری به صورت آنلاین خریداری کرده، برای او ارسال میگردد و در صورتی که پسندیده نشد، میتواند آن را به فروشنده بازگرداند.
همچنین نرم افزارهای شبیه سازی تولید شده اند که تا حد زیادی محصول واقعی را که معمولا لباس است، برای مشتری شبیهسازی میکنند.
این نرم افزارها مانند آینه هستند و شما میتوانید رنگ و مدلهای مختلف لباس را در تن خود ببینید و انتخاب دقیقتری داشته باشید.
فرآیند بازاریابی آنلاین
چهار قدم اصلی پیشبرد برنامه بازاریابی آنلاین، به شرح زیر است؛
1. تهیه ساختار برنامه بازاریابی آنلاین
2.بازاریابی آنلاین برنامه اجرایی
3. تجزیه وتحلیل برنامه اجرایی
4. اصلاحات، تغییرات و بهینه سازی
تهیه ساختار برنامه بازاریابی آنلاین
برای استفاده حداکثری از بازاریابی آنلاین، ابتدا ساختار برنامه آن را تهیه کنید و بدانید قرار است چه کار کنید و چگونه پیش بروید.
برای اینکه ساختار برنامه بازاریابی آنلاین خود را تعیین کنید، چند مسئله را باید روشن کنید؛
1.تحقیقات اولیه
2.تعیین نحوه حضور آنلاین
3.تعیین اهداف حضور آنلاین
4.شناخت بازار هدف
5.انتخاب روش بازاریابی آنلاین
6تخصیص بودجه
1.تحقیقات اولیه
پایه و اساس برنامه بازاریابی، تحقیق درباره بازار و رقبا است. اهمیت انجام تحقیقات، مشابه با اهمیت ساختن پی و بنیان ساختمان است.
گر پی ساختمان را درست نسازید، توجیهی برای ادامه ساختمان سازی وجود ندارد، چون با ساختن آن، ضررهای بزرگتری پیش میآید.
تحقیق کنید که؛
در بازار چه اتفاقاتی میافتد؟
سایر شرکتها، چه مسیری را میروند؟
آخرین وضعیت فناوری، چیست؟
ابزارهای جدید بازاریابی آنلاین کدامند؟
رقبای شما از چه ابزارهایی استفاده می کنند و نتایج آن در بازار چیست؟
حاصل تحقیقات اولیه خود را در چرک نویس بنویسید و یادداشت بردارید. تحقیقات و یادداشتهای اولیه، به شما کمک میکند که دنباله راه را درست پیش بروید.
با تحقیق و آگاهی، میتوانید تشخیص دهید چگونه از ابزارهای آنلاین، در بیزنس خودتان استفاده کنید.
- تحقیق کنید در صنعت و بیزنس شما چه ابزارهایی پر مصرف، پر مخاطب و برای استفاده در فضای آنلاین، محبوبتر هستند. محبوبیت به دو معنا است:
بیشترین جذابیت را در بازار دارد.
با بیزنس شما تناسب دارد.
- مواردی را که از همه مطرح تر هستند، فهرست کنید. برای انجام بهتر این کار، جدولی تشکیل دهید و در ستون اول آن، ابزارهای کاربردی و پرمخاطبی را بنویسید
که در صنعت و بیزنس شما مورد استفاده قرار میگیرند. ستونهای بعدی جدول را در مراحل بعد اضافه خواهید کرد.
تحقیق کنید رقبا از کدام ابزارهای بازاریابی آنلاین استفاده می کنند؛ مثال فیسبوک، اینستاگرام یا آگهی گوگل. مقابل هرکدام از روشها، برداشت خود را بنویسید که رقبا چطور از این ابزارها استفاده می کنند.
برای مثال ممکن است بعد از تحقیق و تحلیل رقبا، متوجه شوید که بیشترین فعالیت را در اینستاگرام داشته اند و از روش کمپینهای تبلیغاتی بیشترین نتیجه را گرفته اند اما در روش اینفلوئنسر مارکتینگ به دلیل انتخاب اینفلوئنسر اشتباه، با شکست مواجه شده اند.
نظر و تحلیل خودتان را در مقابل روشهای مورد استفاده رقبا و نتایج آنها یادداشت کنید. به عنوان شخص سوم و کسی که در بازار مورد نظر فعالیت دارد،
به راحتی میتوانید دلیل شکست و عدم موفقیت رقبایتان را متوجه شوید.
درباره تحقیق، همیشه یک معضل وجود دارد؛ اینکه نمیدانید چقدر برداشتهایتان درست است.
بنابراین، پای یک متخصص تحقیقات بازار را به میان بکشید. از او استفاده کنید تا به شما در فهمیدن مفاهیم، مشاوره دهد.
وقتی تحقیق میکنید و متوجه میشوید رقیب شما به عنوان مثال در فیسبوک، ظواهر را میفهمید، اما برای اینکه بدانید چه آگهی تبلیغاتی درج کرده،
صرفا استراتژی در فیسبوک، توییتر، گوگل و اینستاگرام پیاده کرده اند و به چه مخاطبی و به چه شکلی ارائه کرده اند،
بهتر است از یک متخصص کمک بگیرید تا ابراز نظر و تحلیل کند و تحلیل او با تخصص شما در بیزنستان، آمیخته شود.
در این صورت است که دو تخصص- یکی بازاریابی آنلاین و دیگری تخصص در بیزنس – با کمک هم، تجزیه وتحلیل میکنند و به نتایج قابل اعتماد میرسند.
مجموعه گزارش وضعیت بازار و تحقیقات بازار را تهیه کنید و از دل آن، محبوبترین ابزارهای تبلیغاتی را که در بازار، در حال استفاده است و برای بیزنس شما پاسخگوست، بیرون بکشید.
2. تعیین نحوه حضور آنلاین
نحوه حضور آنلاین خود را دقیقا تعریف کنید یعنی منظور شما از حضور آنلاین چیست و زمینه فعالیت بیزنس آنلاین خود را مشخص کنید:
آیا میخواهید صرف یک وبسایت، داشته باشید یا در شبکه های اجتماعی، یک صفحه داشته باشید؟
آیا میخواهید بازاریابی آنلاین داشته باشید؟
آیا میخواهید فروش آنلاین داشته باشید؟
یا بازاریابی آنلاین، بخشی از برنامه بازاریابی شما است و میخواهید آن را در کنار سایر ابزارها به کار ببرید؟
3.تعیین اهداف حضور آنلاین
پس از اینکه اطلاعات اولیه و داده ها را با انجام تحقیقات از بازار و رقبا به دست آوردید و تحلیل کردید، اهداف خود را برای بازاریابی آنلاین مشخص کنید.
یکی از اهداف مهم بازاریابی آنلاین، معرفی محصولات و خدمات است.با استفاده از بازاریابی آنلاین، به صرفه تر، مؤثرتر، پایدارتر و در گستره وسیعتری، میتوانید به این هدف برسید.
از بازاریابی آنلاین، میخواهید به برندسازی برسید یا به فروش؟ استراتژی رسیدن به این دو هدف، با هم متفاوت است.
برای بیزنسهای کوچک و نوپا، برندسازی بسیار مهم است. چون برند شدن به افزایش فروش هم منجر میشود اما فروش به تنهایی نمیتواند شما را به برند تبدیل کند.
حتی بیزنسهای بزرگ و برندهای مشهور، همیشه قسمتی از فعالیتهای بازاریابی خود را به برندسازی چه در دنیای واقعی و چه در دنیای آنلاین اختصاص میدهند.
تعیین هدف از حضور آنالین، تعیین کننده مسیر و استراتژیهای بعدی شما است. بسته به نوع خدمات و محصولاتی که ارائه میدهید، بازاریابی آنلاین یا تنها شیوه فروش شما است یا بخشی از سیستم فروش شما.
با یک هدف، هیچ کاری را آغاز نکنید. اگر صرفا
اهداف بزرگ دارید، آن را در قالب مجموعه ای از
اهداف کوچک، تعریف کنید.
مجموعهای از اهداف تعریف کنید و مشخص کنید با چه روشهایی، میخواهید فرآیند رسیدن به آنها را پیش ببرید.
اطلاعاتی را که در این مرحله به دست می آورید، به جدولی که در مرحله قبل تشکیل دادید اضافه کنید و در ستون دوم آن، اهداف خود از بازاریابی آنلاین را بنویسید.
4.شناخت بازار هدف
بر اساس اهداف حضور آنلاین خود، مشخص کنید منظورتان از مشتری چه کسی است. شناخت مخاطب و مشتری (بازار هدف) یکی از مهمترین مراحل تهیه برنامه بازاریابی آنلاین است.
بازار هدف خود را بشناسید، تحلیل و تفکیک کنید؛ مثلا بر اساس معیارهایی ازجمله جنسیت، درآمد، شغل، محدوده جغرافیایی، تحصیلات، زبان و…آن را دسته بندی کنید تا مخاطب محصولات و خدمات شما، مشخص شود.
درباره مخاطبان خود به حداکثر شناخت برسید؛
- مخاطبان شما در چه منطقه جغرافیایی هستند؟
- جنسیت مخاطبان چیست؟
- حجم زمانی که خارج و داخل خانه صرف می کنند، چقدر است؟
- شغل، درآمد و میزان تحصیلات مخاطبانتان چقدر است؟
- مخاطبان چند وقت یک بار خرید می کنند؟
- آیا کالا را برای خودشان می خرند یا هدیه می خرند؟
- چه مقدار از خرید مخاطبان، آنلاین انجام می شود؟
تا جایی که میتوانید، این موارد را با جزئیات تعریف کنید.مثلا درست نیست که بگویید کل شمال شهر، مشتری شما هستند. شاید اگر دقت کنید، متوجه شوید خانمهای آن منطقه، مشتری شما هستند.
به همین سادگی، جمعیت هدف شما نصف شد. بعد میبینید از بین این خانمها، افراد 40 سال به بالا، مشتری شما هستند پس باز هم، دایره محدودتر شد.
ممکن است هنوز فکر کنید که میخواهید کل شمال شهر را مشتری خود، بدانید؛ در این صورت میتوانید با توجه به امکانات ابزارهای بازاریابی آنلاین، از دل سه کمپین، مشتری خود را هدف قرار دهید.
سه کمپین بازاریابی تعریف کنید و در هر کمپین، روی یک بازار دست بگذارید. یکی از کمپینهایی که میتوانید تعریف کنید، کل شمال شهر است.
یک کمپین، فقط درباره خانمهای این منطقه است و یک کمپین هم، برای طبقه سنی خاص این خانمها، برنامه ریزی و اجرا کنید.
فرض کنید بازار هدف شما، جامعه پزشکان هستند. هر آنچه درباره مشتریان در چه گروه سنی هستند؟ میزان درآمد، محدوده میدانید، بنویسید؛ مثال جغرافیایی، محل کار و محل سکونت آنها کجاست؟ چند درصد از آنها، مرد و چند درصد، زن هستند؟
شناخت بازار هدف، تأثیر مستقیمی در سبک تبلیغ و معرفی محصول و خدمات شما به مشتریان دارد؛
با شناسایی ویژگیهای مشتریان، میدانید که چه مواردی را در عمل به کار ببرید و چطور در بازاریابی آنلاین از آن استفاده کنید.
موفقیت، محصول شناخت بازار هدف و مخاطب
است.
هر چه دامنه خریدارانتان گسترده تر باشد، برنامه شما پیچیده تر و هر چه طیف
مشتری شما محدودتر باشد، کار شما ساده تر میشود.
هر چه تعداد مخاطبان شما در فضای آنلاین محدودتر باشد، هزینه کمتری برای
برنامه بازاریابی آنلاین خود، صرف میکنید و کار شما مؤثرتر میشود.
قیف بازار هدف و جذابیتهای استفاده از آن
در زمینه شناخت بازار هدف، مفهومی وجود دارد به نام قیف فروش یا قیف بازاریابی که در دنیای بازاریابی استفاده میشود و با استفاده از آن، به بازار هدف میرسید.
ِ
با استفاده از قیف بازار هدف، از حجم بزرگی از افراد، به تعداد کمتری میرسید. این افراد دستچین شده، همان مشتریان شما هستند.
قیف، مجموعه بزرگی از مشتریان را نشانه میرود که به مرور، کوچکتر میشود و در پایین قیف، به کمترین مقدار خود میرسد.
ویژگی که شما برای قیف تعریف میکنید، به آن، معنی میدهد.
با استفاده از مفهوم قیف بازار هدف، شما با یک پیشنهاد خاص یا به اصطلاح یک را جذب می کنید و سپس، مشتری به صفحه پیشنهاد داغ، حجمی از مشتریان بالقوه با پر کردن یک فرم، اطلاعات خود را در اختیار شما قرار میرود و به روشی، مثال فرود می دهد.
وقتی مشتری، چنین اطلاعاتی را به شما میدهد، اولین قدم از یک ارتباط برداشته شده است. این گروه، گروه فرصت نامیده میشود؛
کسانی که فرم را پر کردند یا کوپن شما را دانلود کردند یا روی یک لینک، کلیک کردند و به شما این فرصت را دادند که آنها را مشتری خود کنید.
همین گروه ممکن است، ریزش داشته باشد اما در نهایت، حجمی باقی میماند که میتوانید به آنها، پیشنهادات فروش خود را ارائه کنید و زمانی که از شما خرید کنند، مشتری واقعی شما خواهند شد.
در مدل قیف، این مسیر وجود دارد؛
پیدا کردن برای اولین بار
.ارتباط اولیه
انتخاب
مشتری در جایی شما را برای اولین بار میبیند. برای این منظور، به روشهای مختلف، در فضای آنلاین حضور داشته باشید و در جست وجوهای مشتری، دیده شوید.
هرچه بیشتر خودتان را در معرض دید مشتری قرار دهید، احتمال اینکه کلیک بخورید و اولین ارتباط شما با مشتری برقرار شود، افزایش پیدا میکند.
بعد از آن، مشتری تصمیم خواهد گرفت که از شما خرید کند و تبدیل به مشتری واقعی شما شود یا شما را رها کند.
هرچه بیشتر و جذابتر در فضای آنلاین دیده شوید،
ارتباط اولیه مشتری با شما بهتر برقرار می شود.
- در مرحله اول، صفحه فرود، تعیین کننده است. در صفحه فرود، نظم و ترتیب و واضح بودن مهم است. این صفحه، جایی است که مخاطب تصمیم میگیرد شما را برای خرید خود انتخاب کند یا دیگری را.
با داشتن وبسایت مناسب، محتوا، صفحات و رنگبندی جذاب، احتمال دیده شدن خود را توسط مشتریان بالقوه، بالاببرید.
- تلاش کنید که تا حد ممکن، ظاهر شما در فضای آنلاین، حرفه ای و منظم باشد و اعتماد مشتری را جلب کنید چون مخاطب روی شما ارزش گذاری میکند.
اعتماد، وقتی به دست می آید که مشتری، شما را به
عنوان یک شخصیت کاریزماتیک ببیند.
اگر مشتریهای بالقوه به شما اعتماد کنند، تبدیل به مشتری واقعی و تکرارشونده شما میشوند؛ یعنی مشتریان وفاداری که به خاطر اعتماد به شما، با دیگران درباره شما صحبت میکنند و تبلیغات دهان به دهان اتفاق میافتد.
- مدل قیف را در راستای اهداف و ابزارهای بازاریابی آنلاین برای بازار هدف خود تعریف کنید تا مسیر رسیدن به مشتریان خود را بدانید.
استفاده از قیف بازار هدف، جذابیتهایی دارد؛
مدل قیف، ذهن شما را شکل میدهد تا روشهایی را که در ذهن دارید، به برنامه بازاریابی تبدیل کنید و افرادی را که حداقل پتانسیل را دارند که مشتری شما باشند، به مشتری تبدیل کنید.
وقتی برای افراد مشخص و محدودتر تبلیغ می کنید، مؤثرتر و بهینه تر هزینه می کنید؛ در نظر بگیرید وقتی 100 دلار را برای 100 نفر خرج کنید، اثربخش تر خرج کرده اید یا برای 10 نفر!؟
با ایجاد قیف، در انتها، شما به بازارهای هدف جاندار میرسید که ادامه مسیر اصلی بازاریابی آنلاین است. ابتدا مشخص کنید که قصد دارید چه محصول یا خدمتی را بفروشید،
سپس با تعریف چند کلمه کلیدی، کمپین بازاریابی خود را تعریف کنید و سپس کمپین را اجرا، تست و اصلاح کنید و در نهایت، به بازارهای هدف مناسب برسید.
همانند مراحل قبل، نتایج این مرحله هم به جدول تدوین برنامه بازاریابی آنلاین انتقال دهید و ستون سومی تحت عنوان مشخصات بازار هدف به جدول اضافه کنید.
پیشنهاد می کنیم این مطالب رو هم ببینید::
- فکرتان را عوض کنید تا زندگیتان تغییر کند(بخش دوازدهم) فکرتان را عوض کنید _ عالی زندگی کنید تنها معیار...
- بازاریابی هوشمندانه (بخش چهارم) ادامه مبحث بازاریابی هوشمندانه 21.اهمیت طراحی و رنگ در تبلیغات...
- فکرتان را عوض کنید تا زندگیتان تغییر کند(بخش ششم) فکرتان را عوض کنید کیفیت زندگی یک شخص را عمق...
- آموزش لینک بیلدینگ(بخش دوم) تفاوت بک لینک خوب و بک لینک بد در سئو...
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.