آشنایی با آخرین الگوریتم های گوگل 2
امروزه زمانی که شما وب سایتی را ایجاد می کنید، شما باید به صورت مداوم محتوای عمیق و غنی برای وب سایت خود بسازید. به این محتوا باید ارزش اضافه کنید ، طوری که برای کاربران جذابیت داشته باشد و بتواند یک مشکل واقعی را حل کند.
اگر شما نتوانید مواردی که ذکر شد را پیاده سازی کنید، پس قطعأ خوانندگان خوبی هم نخواهید داشت و نرخ تبدیل نیز پائین خواهد آمد. بازندگان اصلی پس از نشر این الگوریتم وب سایت های زیر بودند:
می بینید وب سایت های بزرگ هم جریمه می شوند!!
البته این مسابقه برندگانی هم داشت! وب سایت های زیر جزء دسته برندگان هستند:
در هر بخشی از صنایع ، تعدادی از وب سایت ها رتبه خود را از دست دادند.در شکل زیر میزان از دست رفتن وب سایت ها را در صنایع مختلف مشاهده می کنید:
عواملی که باعث می شود پاندا مارا جریمه کند :
از آنجایی که بسیاری از سایت های باتجربه با گرفتن ترافیک های طبیعی ، رتبه های خوبی در گوگل به دست آورده اند ، ممکن است این سوال برایشان پیش بیاید که چه عواملی می تواند جریمه های پاندا را به همراه داشته باشد؟ در اینجا به ذکر 4 عامل مهم پرداخته و روش های جلوگیری از جریمه شدن را نیز مطرح می کنیم:
1- محتوای تکراری
آیا شما در وب سایت خود قسمت هایی دارید که محتوای آنها با یکدیگر مشابه هستند؟ اگر این چنین است می تواند برای شما مشکل ساز شود..
زمانی که ربات های گوگل متوجه محتوای جدید می شوند ، ابتدا آن را با محتوای قبلی مقایسه می کنند تا بفهمند آیا این محتوا تکراری است یا نه.
اگر این صفحه از آی پی ها داخل لیست سیاه بود یا از لینک های اسپمی آمده بود کلأ دور انداخته می شود. پس از آن به محتوای داخل صفحات تکراری نگاه می کند تا ببیند آیا از منابع معتبر در آن استفاده شده و آیا این محتوا مفید است یا خیر.
پس از آن با نگاه به زمان ایجاد محتوا می تواند بفهمد که کدام محتوا اورجینال بوده و آن را به عنوان اولین محتوای ایجاد شده در نظر می گیرد و باقی را برای تکراری بودن مطالب، امتیاز منفی می دهد. این مراحل را در شکل زیر می بینید :
بنابراین پیشنهاد می کنم از هر نوع کپی برداری مطالب و محتوا بپرهیزید و به جای کپی برداری بر روی تولید محتوای باارزش ، مفید ، تازه ، جدید و غنی تمرکز کنید. به برنامه نویسان عزیز هم توصیه می کنم موارد زیر را در نظر بگیرند :
اگر در وب سایت شما ، آدرس های متفاوت با محتوای مشابه وجود داشته باشد گوگل آن را به عنوان محتوای تکراری در نظر می گیرد.
هیچگاه نام صفحات را مشابه یکدیگر انتخاب نکنید. با توجه به شکل بالا می توان فهمید که آدرس هایی که کمی متفاوت باشند می توانند این ذهنیت را برای گوگل به وجود بیاورند که وب سایت شما دارای صفحات با محتوای تکراری است.
اما ممکن است این سوال در ذهن شما ایجاد شده باشد که از کجا بفهمم وب سایتم دارای محتوای تکراری است؟ پاسخ این سوال ساده است. مراحل زیر را دنبال کنید تا بدانید آیا وب سایت شما دارای محتوای تکراری است یا نه؟
گام اول : به لینک این ابزار مراجعه کنید. در باکس اول آدرس مورد نظر و در باکس دوم آدرسی که می خواهید با آن صفحات وب سایت خود را مقایسه کنید را وارد نمائید.
گام دوم : نتایج را بررسی کنید.
اگر نتایج نشان داد که وب سایت شما دارای محتوای تکراری است می توانید از دو روش این مسأله را حل کنید :
راه اول : در یکی از صفحات که در باکس های بالا وارد کردید ، تجدید نظر کنید و محتوای آن را تغییر داده و 100% محتوای جدید ایجاد کنید.
راه دوم: در بالای یکی از صفحات با محتوای تکراری در قسمت head تگ زیر را استفاده کنید :
<meta name=”robots” content=”noindex”>
این تگ به ربات های گوگل می گوید که این صفحه را در نظر نگیرند. بنابراین از ایجاد محتوای تکراری جلوگیری می شود.
شاید در ذهن شما سوالی ایجاد شده که از کجا بفهمیم آیا سایتی هست که دقیقأ مشابه محتوای ما به کار برده باشد یا نه؟ برای این هم راه حلی وجود دارد:
گام اول : به وب سایت با آدرس Siteliner.com بروید. در باکس آدرس ، آدرس وب سایت خود را وارد نمائید :
گام دوم : نتایج را بررسی کنید.
زمانی که بر روی لینک “Duplicate Content” کلیک می کنید، لینک هایی را مشاهده می کنید که دارای محتوای تکراری است.
اگر شما وب سایتی دارید که افراد زیادی می توانند محتوای خود را در وب سایت شما قرار دهند قبل از هر چیز ، محتوای ارسالی از طرف افراد را بررسی کنید که محتوای تکراری نباشد. سپس آن را بپذیرید و اجازه انتشار دهید.
برای بررسی پاراگراف ها و جملات در خصوص تکراری بودن با نبودن آن از ابزاری با عنوان smallseotools.com می توانید استفاده کنید.شکل زیر قسمتی از این نرم افزار را نمایش می دهد:
پس از اجرای نرم افزار ، می توانید آنالیزی از عبارات تکراری ، جملات و پاراگراف ها را ببینید. مثلأ در شکل زیر می بینید که وب سایت مورد تست دارای 92% محتوای یکتاست.
اگر نمره ای که این وب سایت به محتوای شما داده بین 10 تا 70% باشد ، قطعأ باید محتوای خود را بررسی کنید و محتوای تکراری را از داخل آن بردارید. هر چند که نمرات بالاتر هم نیاز به بررسی دارد و سعی کنید نمره شما به 100 نزدیک شود.
محتوای بیش از حد تکراری می تواند یک ضربه سنگینی را در به روز رسانی بعدی الگوریتم پاندای گوگل به وب سایت شما وارد کند. البته باید توجه کنید محتوای 100% یکتا تضمینی برای قرار گرفتن در 10 نتیجه اول گوگل نیست و باید موارد دیگری را هم در نظر گرفت .
پیشنهاد می کنیم این مطالب رو هم ببینید::
- آشنایی با آخرین الگوریتم های گوگل 4 آشنایی با آخرین الگوریتم های گوگل در 24 آوریل سال2012...
- آشنایی با آخرین الگوریتم های گوگل 1 نمای کلی الگوریتم های گوگل قبل از اینکه شما بتوانید...
- آشنایی با آخرین الگوریتم های گوگل 3 در بخش سوم به مابقی مبحث آشنایی با آخرین الگوریتم...
- روش بهینه سازی محتوا برای گوگل 2 درقسمت قبل به روش بهینه سازی محتوا برای گوگل اشاره...
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.